mandag den 21. november 2011

En bulet far!!

Meget sølle gammel mand ;)
I sommers fortalte far at nu havde han tabt en fylding i en af tænderne, men har så ikke synes at det der med tandlægen var så forfærdeligt vigtigt, før end igår hvor den var hel gal. Han havde tandpine og så havde han oven i købet fået en blæne, så han kunne da absolut ikke spise noget som helst - og han var såååå sulten ;)

I dag var far så en tur til tandlæge om formiddagen inden han tog på job. Han arbejder nemlig skift så han var på arbejde indtil for en times tid siden. Jeg har jo som sagt været en tur ved frisør og efter som hun bor (saloonen bor) næsten lige ved siden af de gamle, tog jeg et smut derned her til aften.

Far - nu i bulet udgave ;)
Kl. halv ni gik døren så op derhjemme og ind af døren kom en bulet far (med en kæmpe hævelse på den ene kind), der beklagede sig over (efter han havde konstateret jeg da vist var blevet rødhåret tsk tsk..), tanden var så råden at de trak den ud. Ikke nok med de trak den ud, den knækkede i forsøget og måtte slæres ud... Og hvad er moralen så i den historie?? Gå til tandlæge med det samme når tænderne begynder at falde fra hinanden, hvis du ikke vil ha' dit tandkød sprættet op ;) Stakkels gamle mand :)

"I'm English. Our dentistry is not world famous. But I made sure I got moldings of my old teeth beforehand because I miss them." - Christian Bale

Ingen kommentarer:

Send en kommentar